Campingstoeltjes

Grid View:

campingstoel Ardeche junior 34 x 27 cm staal oranje

(0)
17,61€

Eurotrail Ardeche campingstoel Met deze kleine fleurige stoeltjes zullen de kleintjes er ook heerlijk bij zitten. Door het stabiele stalen frame en het polyester doek is het een erg comfortabel kinde..

campingstoel Nicky junior 46 cm polyester/staal blauw

(0)
14,67€

Eurotrail Nicky campingstoel Deze vrolijke blauwe campingstoel is ideaal om mee te nemen naar de camping of naar het strand. Het stevige en stabiele stalen frame zorgt voor een comfortabele zit. Het ..

campingstoel Nicky junior 46 cm polyester/staal roze

(0)
18,12€

Eurotrail Nicky campingstoel Deze vrolijke roze campingstoel is ideaal om mee te nemen naar de camping of naar het strand. Het stevige en stabiele stalen frame zorgt voor een comfortabele zit. Het fr..

campingstoel Xavier junior 61 cm polyester groen

(0)
19,47€

Eurotrail campingstoel Deze stoel is ideaal om mee te nemen naar een camping of voor gebruik in je eigen tuin! Dit comfortabele kinderstoeltje in een vrolijke kleur biedt enorm veel zit comfort. De s..

campingstoeltje 61 x 42 cm polyester/staal blauw

(0)
14,67€

Eurotrail campingstoeltje Een ideale campingstoel voor de kleintjes, in een vrolijke kleur. Makkelijk op te vouwen en daarmee ook erg eenvoudig mee te nemen. Perfect voor de echte avonturiers op vaka..

Niet op voorraad
Quickview

kinderstoel aap 60 x 26 cm polyester/staal junior bruin

(0)
18,63€

Eurotrail Aap kinderstoel Dit vrolijke kinderstoeltje met apenmotief is een vrolijk camping stoeltje. Ideaal om mee te nemen naar de camping, het strand of leuk voor op de kinderkamer. De kinderstoel..

kinderstoel Lieveheersbeestje 60 x 26 cm junior rood

(0)
18,63€

Eurotrail Lieveheersbeestje kinderstoel Dit vrolijke kinderstoeltje met lieveheersbeestje motief is een vrolijk camping stoeltje. Ideaal om mee te nemen naar de camping, het strand of leuk voor op de..

kinderstoel Lille 47 x 30 cm polyester/staal blauw

(0)
11,32€

Eurotrail Lille kinderstoel Een ideale campingstoel voor de kleintjes, in een vrolijke kleur. Makkelijk op te vouwen en daarmee ook erg makkelijk mee te nemen. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal:..

kinderstoel Lille 47 x 30 cm polyester/staal lime

(0)
11,32€

Eurotrail Lille kinderstoel Een ideale campingstoel voor de kleintjes, in een vrolijke kleur. Makkelijk op te vouwen en daarmee ook erg makkelijk mee te nemen. Specificaties: Kleur: lime Materiaal: ..

kinderstoel Lille 47 x 30 cm polyester/staal roze

(0)
11,32€

Eurotrail Lille kinderstoel Een ideale campingstoel voor de kleintjes, in een vrolijke kleur. Makkelijk op te vouwen en daarmee ook erg makkelijk mee te nemen. Specificaties: Kleur: roze Materiaal: ..

1 - 10 van 10 (1 pagina's)