Opblaaspompen

Grid View:

handpomp 2000 cc met dubbele werking 50 cm geel

(0)
11,56€

Camp Active handpomp 20L Een handpomp met dubbele werking om je zwembad, ballen of luchtbed op te blazen. Wordt geleverd met multi-use adapters en zorgt voor een continue luchtstroom voor eenvoudig o..

luchtpomp 39 x 10,5 cm geel/zwart

(0)
14,84€

High Peak luchtpomp Deze luchtpomp heeft een dubbele werking, waardoor bijvoorbeeld je zwembad, je voetballen of je luchtbed erg snel opgeblazen zijn. Deze pomp is TÜV GS getest en gewaardeerd als po..

luchtpomp 5L 15 x 15,5 cm zwart/rood

(0)
10,41€

High Peak luchtpomp Deze luchtpomp is ideaal voor het oppompen van jouw artikelen, bijvoorbeeld je zwembad, je speelballen of je luchtbed. De beschikt over een lange knikvrije kabel, waardoor je het ..

luchtpomp met opzetstukken (Engelse stekker) zwart

(0)
14,08€

Summit luchtpomp De Summit luchtpomp is perfect voor het opblazen van verschillende artikelen. Je kunt de pomp gebruiken om bijvoorbeeld luchtbedden op te pompen, maar ook om ze weer leeg te pompen. ..

Niet op voorraad
Quickview

Quick Fill Batterijpomp 15 x 13 cm zwart

(0)
8,69€

Intex Qucik Fill batterijpomp Met deze pomp op batterijen van Intex is jouw luchtbed of strandbal in een handomdraai opgepompt. De pomp wordt geleverd met drie opzetstukken, zodat je hem voor verschi..

voetpomp 3 liter rood

(0)
6,73€

Camp Active voetpomp Met deze voetpomp blaas je gemakkelijk al jouw opblaasbare spullen op tijdens het vriendenweekend of kamperen. Hij heeft een flexibele slang en wordt geleverd met drie ventielplu..

1 - 6 van 6 (1 pagina's)