Tentharingen

Grid View:

haringen 17 cm geel 10 stuks

(0)
1,49€

Redcliffs haringen Haringen komen altijd van pas als je een fanatieke kampeerder bent. Deze kunststof haringen zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn gemakkelijk in de grond te prikken. Specifica..

haringen 17 cm RVS zilver/geel 6 stuks

(0)
1,49€

Redcliffs haringen Haringen komen altijd van pas als je een fanatieke kampeerder bent. Deze RVS haringen zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn gemakkelijk in de grond te prikken. Dankzij het gele..

haringen breed 17 cm RVS zilver 6 stuks

(0)
1,49€

Redcliffs haringen breed Haringen komen altijd van pas als je een fanatieke kampeerder bent. Deze RVS haringen zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn gemakkelijk in de grond te prikken. Specifica..

haringtrekker staal zilver

(0)
0,94€

Regatta haringtrekker Met deze stalen haringtrekker met ergonomische kunststof handgreep kun je makkelijk de haringen uit de grond halen en je tent weer snel inpakken. Specificaties: Kleur: zilver G..

outdoor tentharingen half rond 18cm 8 stuks

(0)
2,91€

Redcliffs outdoor tentharingen Tentharingen zijn natuurlijk onmisbaar bij kamperen. Deze halfronde stalen tentharing met haak zijn geschikt voor zacht kleibodems, heidegrond en weidegrond. Ze zijn ni..

schroefharing 41 cm staal

(0)
6,27€

AceCamp stalen schroefharing Deze haring wordt in de grond gedraaid voor extra grip. De ring aan de zijkant is ideaal om een hondenriem aan vast te maken. Specificaties: Geslacht: unisex Materiaal: ..

tentharing halfrond 23 cm 6 stuks

(0)
1,75€

Redcliffs tentharing Deze halfronde tentharing is 23 cm lang. Deze haringen zijn geschikt voor zacht kleibodems, heidegrond en weidegrond. Ze zijn niet geschikt voor rotsachtige of versteende bodems...

tentharingen 25 cm RVS zilver 6 stuks

(0)
1,49€

Redcliffs tentharingen Haringen komen altijd van pas als je een fanatieke kampeerder bent. Deze RVS haringen zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn gemakkelijk in de grond te prikken. Specificati..

Niet op voorraad
Quickview

tentharingen met koffer 20 cm staal zilver 21-delig

(0)
14,93€

Regatta tentharingen Tentharingen zijn natuurlijk onmisbaar bij kamperen. Deze extra sterke en duurzame stalen tentharingen zijn ideaal voor een harde en rotsachtige grond en worden geleverd in een h..

tentset polyester/staal geel/zilver 27-delig

(0)
12,57€

Regatta bouwset voor tenten Met deze handige set heb jij alles binnen handbereik voor het opzettend van jouw tent. De set bestaat uit verschillende soorten haringen voor het plaatsen van je tent op v..

tentstokken aluminium blauw 6 stuks

(0)
5,09€

AceCamp tentstokken Deze spijkervormige aluminium tentharingen zijn ideaal om je tent op zijn plaats te houden. Door de felle kleur zijn ze makkelijk terug te vinden. Ze zijn lichtgewicht en door de ..

tentstokken aluminium oranje 6 stuks

(0)
5,09€

AceCamp tentstokken Deze spijkervormige aluminium tentharingen zijn ideaal om je tent op zijn plaats te houden. Door de felle kleur zijn ze makkelijk terug te vinden. Ze zijn lichtgewicht en door de ..

zandharing aluminium blauw 32 cm

(0)
5,09€

AceCamp zandharing Met deze haring kun je alles aan de grond vastmaken zodat niks meer wegwaait. Door de felle kleur is hij goed te zien en terug te vinden, daarnaast is hij gemaakt van stevig en lic..

1 - 13 van 13 (1 pagina's)